Pàgines

A l'estranger... Beques!

1- Beques Culturex per a la formació pràctica en gestió cultural
 
Els joves interessats en optar a aquesta beca tenen de termini el proper 29 de setembre i entre els requisits es demana disposar de titulació universitària, ser menor de 35 anys, no haver optat a una beca Culturex amb anterioritat i disposar d’un nivell B2 d’anglès.

Per a més informació consultar la web del Ministeri d’Educació.

 
 
24 beques per fer pràctiques a Europa: Care for diversity II

El projecte “Care for diversity II, developing intercultural skills in social work”gestionat per l’associació Nexes, en el marc del Programa europeu “Leonardo da Vinci”, amb la col·laboració del Col·legi de Treball Social de Catalunya, preveu pel 2013 l’estada de joves 24 joves a diferents països europeus (Itàlia, Portugal, Suècia i França) per realitzar unes pràctiques laborals de la durada de 13 setmanes.

La beca inclou la preparació abans de la sortida (socio-cultural i lingüística), el viatge, el projecte d'acollida (allotjament, transport, pràctica i monitoratge, uns diners de butxaca i programa sociocultural) i l'avaluació/certificació de l'experiència.

Els joves destinataris són nou titulats dels sectors del treball social, la integració social, l'educació social i intercultural (formació professional o universitària) que es troben a l'atur.

Els candidats interessats podran enviar a Nexes les seves candidatures des del 12 de setembre al 2 d'octubre.
 
Més informació sobre el projecte i sobre com participar-hi es pot trobar a la WEB de Nexes: www.nexescat.org